Sorteer op
per pagina
 • Sarong BLUE SKY, High
  Sarong BLUE SKY, High

  Deze mooie Sarong heeft een prachtige zachte kleur aqua blauw met een off white/ecru kleur print en is gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik…

  € 18,95
 • Sarong NAVY MYSTIC, High
  Sarong NAVY MYSTIC, High

  Een hele mooie Sarong in de prachtige kleur Navy gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek kunnen er kleine restjes wax op de…

  € 18,95
 • Nieuw!!

  RELAXPAKKET
  RELAXPAKKET

  Stel zelf je pakket samen

  Een heerlijk relaxpakket met natuurlijke producten. Een zeepzakje, handgemaakte zeep en een Sarong naar keuze in de standaardmaat S, totale pakket prijs is € 27,85

  geef het als cadeau of verwen…

  € 8,90
 • Nieuw!!

  RELAX MOMENT PAKKET
  RELAX MOMENT PAKKET

  Stel zelf je pakket samen

  alle verwen-ingrediënten die je nodig hebt voor een badkamermoment, een zeepzakje, handgemaakte zeep, wierook naar keuze, een wierookhouder Lotus en een Sarong naar keuze in de standaarmaat S,…

  € 10,40
 • Nieuw!!

  WELLNESS PAKKET RELAX
  WELLNESS PAKKET RELAX

  Stel zelf je pakket samen

  Alle verwen-ingrediënten die je nodig hebt voor een bad, een zeepzakje, een heerlijk relaxpakket van natuurlijke producten en een Sarong naar keuze in de standaardmaat S, totale pakketprijs €…

  € 13,85
 • Nieuw!!

  TOTAL RELAX PAKKET
  TOTAL RELAX PAKKET

  Stel zelf je pakket samen

  alle verwen-ingrediënten die je nodig hebt voor een luxe badkamermoment, een zeepzakje, wierook naar keuze, een wierookhouder Lotus, een heerlijk relaxpakket met natuurlijke producten en een Sarong naar…

  € 15,85
 • Sarong BLUE GOLDIE, High
  Sarong BLUE GOLDIE, High

  Deze mooie Sarong heeft de prachtige kleur blauw, met geel/goude kleur print en is gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek…

  € 18,95
 • Sarong GOLDEN YELLOW, High
  Sarong GOLDEN YELLOW, High

  Een hele mooie Sarong in de prachtige kleuren geel/oranje met lichtgroen/blauwe printen gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze…

  € 18,95
 • Sarong COLORFUL, High
  Sarong COLORFUL, High

  Een hele mooie Sarong in prachtige vrolijke kleuren het patroon is ontstaan doordat de Tie dye techniek is toegepast (dit is een toepassing van een verftechniek op de Sarongs, d.v.m. knopen en onderdompeling in de verf)

  Een…

  € 18,95
 • Sarong RED GOLD MYSTIC, High
  Sarong RED GOLD MYSTIC, High

  Deze prachtige Sarong in een prachtige kleur rood met een print van lichtbruin/goudgele tinten is gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van…

  € 18,95
 • Sarong GREEN GOLDIE, High
  Sarong GREEN GOLDIE, High

  Deze mooie Sarong heeft een prachtige kleur donkergroen met een goudkleurige kleur print en is gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van…

  € 18,95
 • Sarong FLOWER GREEN, Best
  Sarong FLOWER GREEN, Best

  Deze prachtige Sarong Flower Green is gemaakt van 100% Rayon en is volgens de oude batik stempel techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek kunnen er kleine restjes wax op de stof aanwezig zijn,…

  € 16,95
Sorteer op
per pagina

Sarongs in de maat S is een standaardmaat 

Nieuwsbrief

als eerste op de hoogte van
actie's - tips - blogs - nieuws

Aanmelden
© 2015 - 2023 Sarongs & zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel