Sorteer op
per pagina
 • Sarong FLOWER FIELD, High
  Sarong FLOWER FIELD, High

  Een hele mooie Sarong prachtige kleurige tinten zoals lichtblauw, fuschia, donkergeel en donkerrood gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik…

  € 16,95
 • Sarong HAPPY SUMMER, High
  Sarong HAPPY SUMMER, High

  Een hele mooie Sarong in de kleur wit met verschillende zomerse tinten, groen, paars, oranje, geel en turquoise het patroon is ontstaan doordat de Tie dye techniek is toegepast (dit is een toepassing van een verftechniek op de…

  € 16,95
 • Sarong GOLD LADY, High
  Sarong GOLD LADY, High

  Een hele mooie Sarong in de prachtige kleuren steenrood met lichtfuschia en goudgeel gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek…

  € 16,95
 • Sarong SUNSET FLOWER, High
  Sarong SUNSET FLOWER, High

  Een hele mooie Sarong in de prachtige kleur Maisgeel gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek kunnen er kleine restjes wax op…

  € 16,95
 • Sarong PASSION, High
  Sarong PASSION, High

  Een hele mooie Sarong in de prachtige kleur donker rood met groen is gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek kunnen er…

  € 16,95
 • Sarong SUNSHINE, High
  Sarong SUNSHINE, High

  Een prachtige Sarong in een sprankelende kleur van licht okergeel met turquoise en een vleugje lila en is gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door…

  € 16,95
 • Sarong GUTSY, Best
  Sarong GUTSY, Best

  Een hele mooie Sarong in een combinatie van de kleuren groen, fuschia, rood, warm geel het patroon is ontstaan doordat de Tie dye techniek is toegepast (dit is een toepassing van een verftechniek op de Sarongs, d.v.m. knopen en…

  € 14,95
 • Sarong PETROL FANTASY FLOWER, High
  Sarong PETROL FANTASY FLOWER, High

  Een hele mooie Sarong in de prachtige kleur Petrol Blauw gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek kunnen er kleine restjes…

  € 16,95
 • Sarong WORLD OF COLOURS, Best
  Sarong WORLD OF COLOURS, Best

  Een hele mooie Sarong in een prachtige kleuren zoals maisgeel, blauw, groen, rood en fuschia het patroon is ontstaan doordat de Tie dye techniek is toegepast (dit is een toepassing van een verftechniek op de Sarongs, d.v.m. knopen…

  € 14,95
 • Sarong TURQUOISE MYSTIC, High
  Sarong TURQUOISE MYSTIC, High

  Een mooie handgemaakte Sarong uit Bali in de prachtige kleuren turquoise van 100% Rayon, volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek kunnen er kleine restjes…

  € 16,95
 • Sarong HIBISCUS TURQUOISE BLUE, Best
  Sarong HIBISCUS TURQUOISE BLUE, Best

  Een prachtige een heel lichtblauwe Sarong gemaakt van 100% rayon met de bloem Hibiscus turquoise blauw door middel van een groot zeefdruk gekleurd.

  Een Sarong gebruik je aan het strand, op de camping, op vakantie, een dagje…

  € 14,95
 • Sarong MIXED FLOWER, High
  Sarong MIXED FLOWER, High

  Een hele mooie Sarong in de kleuren grijs/zand met oranje/groen/oud paars print gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek…

  € 16,95
Sorteer op
per pagina

10% korting op je aankoop

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang jouw kortingscode
Aanmelden
© 2015 - 2021 Sarongs & zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel