Sorteer op
per pagina
 • Sarong GREEN MAGIC, High
  Sarong GREEN MAGIC, High

  Deze prachtige Sarong Green Magic is in een prachtige kleur groen met een print uitlopend van lichtbruin tot lichtgele tinten en is gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand…

  € 17,95
 • Sarong SUMMER GREEN, High
  Sarong SUMMER GREEN, High

  Een hele mooie handgemaakte Sarong uit Bali in prachtige kleuren groen is gemaakt van 100% Rayon en is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek kunnen er…

  € 17,95
 • Sarong GREEN ROUNDIE, Best
  Sarong GREEN ROUNDIE, Best

  Een hele mooie Sarong in verschillende tinten groen het patroon is ontstaan doordat deTie dye techniek is toegepast (dit is een toepassing van een verftechniek op de Sarongs, d.v.m. knopen en onderdompeling in de verf)

  Een Sarong…

  € 15,95
 • Sarong AQUA SAND, High
  Sarong AQUA SAND, High

  Een hele mooie Sarong in de prachtige kleuren Aqua/zand gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek kunnen er kleine restjes wax…

  € 17,95
 • Sarong PALM GREEN, High
  Sarong PALM GREEN, High

  Een hele mooie Sarong in de prachtige kleuren groen met turquoise/lichtblauw gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek kunnen…

  € 17,95
 • Sarong SUNSHINE, High
  Sarong SUNSHINE, High

  Een prachtige Sarong in een sprankelende kleur van licht okergeel met turquoise en een vleugje lila en is gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door…

  € 17,95
 • Sarong GOLDEN YELLOW, High
  Sarong GOLDEN YELLOW, High

  Een hele mooie Sarong in de prachtige kleuren geel/oranje met lichtgroen/blauwe printen gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze…

  € 17,95
 • Sarong FLOWER FIELD, High
  Sarong FLOWER FIELD, High

  Een hele mooie Sarong prachtige kleurige tinten zoals lichtblauw, fuschia, donkergeel en donkerrood gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik…

  € 17,95
 • Sarong HAPPY SUMMER, High
  Sarong HAPPY SUMMER, High

  Een hele mooie Sarong in de kleur wit met verschillende zomerse tinten, groen, paars, oranje, geel en turquoise het patroon is ontstaan doordat de Tie dye techniek is toegepast (dit is een toepassing van een verftechniek op de…

  € 17,95
 • Sarong HIBISCUS TURQUOISE BLUE, Best
  Sarong HIBISCUS TURQUOISE BLUE, Best

  Een prachtige een hele lichtblauwe/witte Sarong gemaakt van 100% rayon met de bloem Hibiscus turquoise blauw door middel van een groot zeefdruk gekleurd.

  Een Sarong gebruik je aan het strand, op de camping, op vakantie, een dagje…

  € 15,95
 • Sarong RED GOLD MYSTIC, High
  Sarong RED GOLD MYSTIC, High

  Deze prachtige Sarong in een prachtige kleur rood met een print van lichtbruin/goudgele tinten is gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van…

  € 17,95
 • Sarong GOLD LADY, High
  Sarong GOLD LADY, High

  Een hele mooie Sarong in de prachtige kleuren steenrood met lichtfuschia en goudgeel gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek…

  € 17,95
Sorteer op
per pagina

10% korting op je aankoop

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang jouw kortingscode
Aanmelden
© 2015 - 2021 Sarongs & zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel