RETOURRECHT/HERROEPINGSRECHT BIJ LEVERING VAN PRODUCTEN

Bedenktijd

Bij de aankoop van producten heb je als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door jou (de consument) of een vooraf door jou (de consument) aangewezen en aan Sarongs & zo bekend gemaakte vertegenwoordiger.

Tijdens de bedenktijd zal je (de consument) zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of jij het product wenst te behouden. Indien jij van je herroepingsrecht gebruik maakt, zal jij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Ik wil retourneren en nu...

Wanneer jij (de consument) gebruik wenst te maken van je herroepingsrecht/retourrecht ben je verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dien je (de consument) te doen middels het modelformulier herroeping/retour. Deze kun je uitprinten, invullen en versturen naar info@sarongsenzo.nl. en vertel je wat je wensen zijn. Nadat je (de consument) kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van je herroepingsrecht/retourrecht dien je (de klant) het product binnen 14 dagen retour te sturen. Je (de consument) dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

Indien je (de consument) na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van je herroepingsrecht resp. het product niet aan Sarongs & zo hebt teruggezonden, is de koop een feit.

Bij levering van diensten:

Bij levering van diensten heb je (de consument) de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 14 dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht/retourrecht, zal de consument zich richten naar de door Sarongs & zo bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Kosten in geval van herroeping/retour

Indien jij (de consument) gebruik maakt van je herroepingsrecht/retourrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor jouw rekening.

Indien jij (de consument) een bedrag betaald hebt, zal Sarongs & zo dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping/retour, terugbetalen.

Welk bedrag betalen wij dan aan jou terug

Bij een compleet retour betalen wij (Sarongs & zo) alle kosten retour, dus je product en de verzendkosten. Als consument betaal jij zelf voor de terugzending

Wanneer jij als consument zelf voor een duurdere verzendmethode voor de heenzending (bijvoorbeeld onder rembours) hebt gekozen, dan retourneren wij (Sarongs & zo) jou het bedrag voor de standaard verzendkosten van dat product

Retourneer jij een deel van je bestelling dan retourneren wij (Sarongs & zo) alleen het bedrag voor het product wat retour komt

Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door Sarongs & zo of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.

Sarongs & zo accepteert geen ongefrankeerde of onder rembours teruggestuurde zendingen.

 

acties - tips - blogs - nieuws

BEN JIJ BENIEUWD

Aanmelden
© 2015 - 2023 Sarongs & zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel