BESTELLING 

Wanneer je een bestelling hebt gedaan, ontvang je tijdens je bestelling je factuur.

Dan ga ik je bestelling in orde maken, mochten daar problemen mee zijn of iets niet duidelijk zijn voor mij, dan neem ik contact met je op.

Vóór 12 uur een bestelling gedaan, dan gaat je bestelling dezelfde dag nog de deur uit. Na 12:00 uur dan de volgende dag. m.u.v. het weekend, Feestdagen en eventuele vermeldingen op de website betreffende vakantie, evenementen of iets dergelijks.

ARTIKEL NIET MEER VOORRADIG/UITVERKOCHT 

1. Wanneer aangegeven staat dat een artikel uitverkocht is dan is deze waarschijnlijk niet meer voorradig, maar omdat we ook op evenementen staan kan het zijn dat ik het artikel bij me heb dus neem altijd even contact met me op wanneer je over dat artikel iets wilt weten.

2. Een artikel dat uitverkocht is omdat ik dat op een evenement heb verkocht en nog niet van de website is gehaald of er staat niet bij dat het uitverkocht is, wanneer je dan een bestelling hebt gedaan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en lossen we dit samen op.

Na verpakking gaat je bestelling naar een PostNL locatie, je ontvangt van ons een mail dat je pakket is verstuurd met een track & trace nummer (deze krijg je alleen bij brievenbusdozen en bij pakketten die niet door de brievenbus kunnen) zodat jij je pakket kunt volgen via MyParcel

De artikelen zullen worden bezorgd op het door jou opgegeven adres. Accepteer nooit beschadigde pakketten; wij kunnen dan geen garantie meer geven.

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag verzenden we jouw artikel m.u.v. zon- en feestdagen, tijdens vakantie of wanneer er een evenement op een van deze dagen plaatsvindt. Wij streven naar het zo snel mogelijk versturen van jouw bestelling en uiterlijk binnen 30 dagen uit te voeren

 

 

acties - tips - blogs - nieuws

BEN JIJ BENIEUWD

Aanmelden
© 2015 - 2023 Sarongs & zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel