KLACHTEN

Indien er, ondanks zorgvuldig handelen, klachten en/of onduidelijkheden zijn, meld dit dan zo spoedig mogelijk doch binnen 7 zeven dagen na ontvangst . Je neemt contact op met Sarongs & zo via een e-mail aan info@sarongsenzo.nl of telefonisch via 06-36018539. Samen (jij en ik) wordt er in overleg naar een geschikte oplossing van het probleem gezocht.

1.Sarongs & zo beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.

2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij Sarongs & zo, nadat jij(de consument) de gebreken hebt geconstateerd.

3. Bij Sarongs & zo ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door Sarongs & zo binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer jij(consument) een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

4. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

5. Bij klachten dien jij (consument) zich allereerst te wenden tot Sarongs & zo. Bij klachten die niet in onderling overleg opgelost kunnen worden dien jij (consument) je te wenden tot Stichting WebwinkelKeur (www.webwinkelkeur.nl), deze zal gratis bemiddelen. Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, heb jij (de consument) de mogelijkheid om je klacht te laten behandelen door de door Stichting WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel Sarongs & zo en jij als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaalt dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).

acties - tips - blogs - nieuws

BEN JIJ BENIEUWD

Aanmelden
© 2015 - 2023 Sarongs & zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel