Wat leuk dat je interesse hebt in wie wij zijn

    

Ik ben Edith en getrouwd met Jos, de liefste man van de wereld, wij hebben een samengesteld gezin van vijf kinderen en inmiddels Opa & Oma van 3 kleinkinderen. Ik doe bijna alles zelf in mijn bedrijf en op evenementen is Jos er meestal bij, hij heeft het druk genoeg met zijn eigen klusbedrijf JoBeklusservice

Ik ben van indische afkomst en sinds we met mijn ouders acht jaar geleden voor het eerst naar hun geboorteland zijn gereisd ben ik verzot geraakt op Indonesië. Het voelde als thuiskomen. Ik had nog gewoon een kantoorbaan dus al die mooie spulletjes kopen, dat ging hem niet worden. Toen ik in 2014 geen baan meer had, kwam de Sarong op mijn pad en besloten wij daarmee als Sarongs & zo op evenementen te gaan staan. Al gauw kwamen daar sieraden bij, die & zo had ik niet voor niets in mijn naam opgenomen.

                      

wij zijn niet alleen verliefd op het prachtige Bali maar ook op de spulletjes die ze in Bali maken zoals Sarongs, sieraden, dromenvangers, woonaccessoires etc. en met een touch of Ibiza. 

De cultuur, de prachtige stranden, het handwerk, natuurlijke materialen, schelpen, stoffen en dessins brachten ons bij de mooiste producten en voelen stuk voor stuk als een souvenir van steeds weer een prachtige reis.

Sinds het Coronavirus-COVID19 is het helaas niet meer mogelijk om één keer per jaar zelf naar Bali te gaan en op zoek te gaan naar mooie spulletjes voor jou, momenteel doen we dat op afstand.

Al onze producten zijn voor een groot deel handgemaakt bij lokale ambachten met passie voor natuurlijke materialen zoals hout en schelpen. Producten met een verhaal.

Ga mee op reis en ontdek de mooiste souvenirs die speciaal voor jou zijn ingekocht zoals Sarongs, handgemaakte sieraden & accessoires , tassen of decoratie voor in en om je huis waarmee jij in een handomdraai jouw eigen stijl creëert 

Helaas kun je ons momenteel niet bezoeken op Evenementen en zijn onze spulletjes alleen via de webshop te bestellen.  

 

acties - tips - blogs - nieuws

BEN JIJ BENIEUWD

Aanmelden
© 2015 - 2023 Sarongs & zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel