Sorteer op
per pagina
 • Sarong BLACK CHIQUE, High
  Sarong BLACK CHIQUE, High

  Een hele mooie Sarong in de kleur zwart met witte print gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek kunnen er kleine restjes wax…

  € 27,95
 • Sarong SUNNY GREEN, High
  Sarong SUNNY GREEN, High

  Een hele mooie Sarong in een prachtige kleur groen met bruin/goud kleurige print gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek…

  € 27,95
 • Sarong DARK BLUE FANTASY, High
  Sarong DARK BLUE FANTASY, High

  Sarong Dark Blue Fantasy in de prachtige kleur donkerblauw met bruin/goud kleurige print en gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze…

  € 27,95
 • Sarong PALM RED, High
  Sarong PALM RED, High

  Een hele mooie Sarong in de prachtige kleuren rood met turquoise/lichtblauw print gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek…

  € 27,95
 • Sarong PALM GREEN M/L, High
  Sarong PALM GREEN M/L, High

  Een hele mooie Sarong in de prachtige kleuren groen met turquoise/lichtblauw print gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek…

  € 27,95
 • Sarong ORANGE MYSTIC, High
  Sarong ORANGE MYSTIC, High

  Deze mooie Sarong Orange Mystic heeft de kleuren van maisgeel, oranje met een legergroen kleurige print en is gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door…

  € 27,95
 • Sarong BURGUNDI, High
  Sarong BURGUNDI, High

  Deze Sarong in een prachtige kleur kastanje/rood bruine kleur zwart met goudkleurige print is gemaakt van 100% Rayon en is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze…

  € 27,95
 • Sarong PURPLE, High
  Sarong PURPLE, High

  Deze mooie handgemaakte Sarong uit Bali genaamd Purple in de kleuren paars met olijf/goen is gemaakt van 100% Rayon en volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze…

  € 27,95
 • Sarong NATURE, High
  Sarong NATURE, High

  Een prachtige Sarong in de natuurlijke tinten zoals groen, klaproos rood en zacht geel is gemaakt van 100% Rayon in Bali, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van…

  € 27,95
 • Sarong PURPLE FRESH, High
  Sarong PURPLE FRESH, High

  Een hele mooie Sarong in de prachtige kleuren paars/lila met fris/mint groen gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek kunnen…

  € 27,95
 • Sarong BLOSSOM, High
  Sarong BLOSSOM, High

  Een mooie handgemaakte Sarong uit Bali genaamd Blossom in de prachtige kleuren roze/paars/lila gemaakt van 100% Rayon en volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze…

  € 27,95
 • Sarong ROZE FUSCHIA TJITJAK, High
  Sarong ROZE FUSCHIA TJITJAK, High

  Een mooie handgemaakte Sarong uit Bali in de prachtige kleur roze/fuschia metgrijs/groene Tjitjaks (de tjitjak is een hagedis die behoort tot de gekko's en de familie Gekkonidae) gemaakt van 100% Rayon en is volgens de oude batik…

  € 27,95
Sorteer op
per pagina

 

 

10% korting op je aankoop

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang jouw kortingscode
Aanmelden
© 2015 - 2021 Sarongs & zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel