Sorteer op
per pagina
 • Nieuw!!

  Sarong GOLD PURPLE, High
  Sarong GOLD PURPLE, High

  Sarong Gold Purple heeft een prachtige kleur paars met een print van lichtbruin/gouden kleur en is gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van…

  € 27,95
 • Nieuw!!

  Sarong PINK LADY, High
  Sarong PINK LADY, High

  Een hele mooie Sarong handgemaakt in Bali in hard roze tinten, het patroon is ontstaan doordat de Tie dye techniek is toegepast (dit is een toepassing van een verftechniek op de Sarongs, d.v.m. knopen en onderdompeling in de…

  € 27,95
 • Nieuw!!

  Sarong GOLD BLACK, High
  Sarong GOLD BLACK, High

  Sarong Gold Black in de kleur zwart met een print van lichtbruin/gouden kleur en is gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd. Door gebruik van deze techniek…

  € 27,95
 • Sarong BLACK CHIQUE, High
  Sarong BLACK CHIQUE, High

  Een hele mooie Sarong in de kleur zwart met witte print gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek kunnen er kleine restjes wax…

  € 27,95
 • Sarong SUNNY GREEN, High
  Sarong SUNNY GREEN, High

  Een hele mooie Sarong in een prachtige kleur groen met bruin/goud kleurige print gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek…

  € 27,95
 • Sarong DARK BLUE FANTASY, High
  Sarong DARK BLUE FANTASY, High

  Sarong Dark Blue Fantasy in de prachtige kleur donkerblauw met bruin/goud kleurige print en gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze…

  € 27,95
 • Sarong PALM RED, High
  Sarong PALM RED, High

  Een hele mooie Sarong in de prachtige kleuren rood met turquoise/lichtblauw print gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek…

  € 27,95
 • Nieuw!!

  Sarong GREEN AQUA, High
  Sarong GREEN AQUA, High

  Sarong Green Aqua in de kleur aqua groen met een witte print en is gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek kunnen er kleine…

  € 27,95
 • Nieuw!!

  Sarong SMARAGD, HIGH
  Sarong SMARAGD, HIGH

  Een prachtige Sarong in de kleur smaragd is gemaakt van 100% Rayon in Bali, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek kunnen er kleine restjes wax op…

  € 27,95
 • Sarong PALM GREEN M/L, High
  Sarong PALM GREEN M/L, High

  Een hele mooie Sarong in de prachtige kleuren groen met turquoise/lichtblauw print gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van deze techniek…

  € 27,95
 • Nieuw!!

  Sarong GREEN GOLDIE, High
  Sarong GREEN GOLDIE, High

  Deze mooie Sarong heeft een prachtige kleur donkergroen met een goudkleurige kleur print en is gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door gebruik van…

  € 27,95
 • Sarong ORANGE MYSTIC, High
  Sarong ORANGE MYSTIC, High

  Deze mooie Sarong Orange Mystic heeft de kleuren van maisgeel, oranje met een legergroen kleurige print en is gemaakt van 100% Rayon, deze is volgens de oude batik stempel (Stamp)techniek nog met de hand bedrukt en gekleurd.
  Door…

  € 27,95
Sorteer op
per pagina

 

 

10% korting op je aankoop

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang jouw kortingscode
Aanmelden
© 2015 - 2021 Sarongs & zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel